Businessclub jaardiner 2023 met theater

Nieuwjaarsdiner 2023
Woensdag 25 januari
Bij Publieke Werken, Sint Annastraat 12 in Breda
Vanaf 17:00 uur inloop, start programma 18:00 uur

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Een doordenker die we met elkaar op een ludieke manier tijdens een heerlijk Nieuwjaarsdiner gaan ervaren. Business Club Breda staat voor ‘informeel, informatief en veelzijdig’ en daar past dit Nieuwjaarsdiner met als thema ‘veerkracht’ perfect in.

Op woensdag 25 januari nodigen we alle leden bij Eetcafé Publieke Werken uit om samen met ons het glas te heffen bij een heerlijk 3-gangen diner. Tussen de gangen door vindt er entertainment plaats waar wij allemaal invloed op gaan hebben. Het wordt iets bijzonders met als doel dat we met veel nieuwe ideeën, een positieve vibe en heel veel zin in ondernemen naar huis gaan.

We hebben een uniek theaterduo gevonden dat de perfecte balans weet te vinden tussen een kritische en ludieke reflectie. Zij zijn van mening dat feedback, humor en het vermogen tot omdenken belangrijke elementen zijn om veranderprocessen bij onszelf of binnen een team en/of bedrijf op gang te brengen. Kortom het wordt echt leuk.

Hoe ziet het programma eruit?
Tussen 17:00 en 18:00 uur is de ontvangst met een borrel en een hapje. Om stipt 18:00 uur gaan we aan tafel en start het programma. Er wordt een 3-gangendiner geserveerd incl. drankjes.  Vooraf en aan tafel is er volop ruimte om met elkaar te netwerken en bij te kletsen. De avond zal rond 21:30 uur eindigen. De bar blijft daarna open om, op eigen kosten, nog lekker na te praten met elkaar.’

Kosten
Eigen bijdrage van € 45,= voor leden en € 69,50 voor introducee (niet-leden).

Parkeren
Wij adviseren om op de fiets te komen. Stalling: Oude Vest en Nieuwstraat; geopend tot 00.00 uur. Parkeerplaatsen in de omgeving: Q-Park, Parkeergarage De Barones, Mols Parking en Chassé Parking.

Nog even je aandacht voor het volgende:
Afmelden kan wegens onze inkoop tot en met woensdag 18 januari. Je ontvangt dan je ticketkosten ná het diner terug.
Bij afmelden vanaf 19 januari of bij een no-show vindt geen restitutie van ticketkosten plaats.