Op dinsdag 23 januari wordt het jaarlijkse Businessclub netwerkdiner aangeboden. Dit jaar op een verrassend fijne locatie: De Boschwachter in het Mastbos.

In de sfeervolle dinerzaal met bijhorende keuken is genoeg plaats voor een groeiend aantal leden en introducees dat jaarlijks aanwezig is.

 Van ouderwets schnitzelparadijs naar trendy flex-werk-verblijfsplek

Kees Zuidema heeft een mooi vijfgangendiner samengesteld en een vierde-generatie van der Valk gestrikt (Jessica Wohrmann) om uitleg te geven aan het blijvende succes van de hotelketen. Want dit familiebedrijf blijkt als geen ander in staat te zijn om het enigszins gedateerde bedrijfsconcept om te vormen naar een flex-werk-logeerplek waar zowel zakelijke als recreatieve gasten tegenwoordig graag verblijven. Hoe doen ze dat?

Transitie

Daarnaast zullen we samen vooruitblikken, want ook jij hebt te maken met roerige tijden en wij zijn benieuwd hoe je daar mee om gaat. Hoe houd je het hoofd koel en wat is nodig om de komende jaren tot een succes te maken.

Programma

17.30 uur: Inloop
18.15 uur: Welkom
18.20 uur: Jessica Wohrmann
18.45 uur: Aanvang diner
20.30 uur: Spreker/act
23.30 uur: Einde bijeenkomst

Wij zien je graag de 23e, introducées zijn ook van harte welkom.

Prijs voor leden: € 37,50
Prijs voor niet-leden: € 52,50

Dieetwensen

Heb je dieetwensen of vragen over het menu? Mail ze via het contactformulier naar onze secretaris John Janssen.