Big Summer BBQ bij STEK & Brack

Dit lijkt ons de beste basis voor een goede start van de vakantie: een heerlijke zomer avond bij Brack Breda met live cooking en de beste biertjes van Breda.

Natuurlijk staat deze zomeravond in het teken van ons 30-jarig jubileum. Het wordt een feestje waar we elkaar gezellig onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bijpraten.

Tijd
Vanaf 17:00 uur inloop, start programma 17:30 uur

Locatie
Stek Breda, Veilingkade 9A, Breda

Parkeren
Wij adviseren om op de fiets te komen. Er zijn 100 gratis parkeerplaatsen bij Stek. Buiten het terrein is het betaald parkeren.

Hoe ziet het programma eruit? 

Tussen 17:00 en 17:30 uur willen wij samen met al onze leden een toost uitbrengen op ons 30-jarig jubileum. Een hele prestatie waar we heel wat leuke dingen met elkaar hebben meegemaakt.
 
Vanaf 17:30 uur begint het programma met een tweetal verschillende rondleidingen waar we Stek als inspiratieplek, maar ook het ondernemerschap van Radio Pannekoek beter leren kennen. Tussendoor is er alle ruimte voor een hapje en een drankje.
 

Om 19:00 uur steken we de Mark over en eindigen we onze avond met een live cooking event bij Brack Breda. Met een biertje, wijntje of frisje in de hand kunnen we heerlijk genieten van het Bredase leven en samen onze zomervakantie inluiden.

Programma

17:00u – Inloop en registratie bij Stek
17:30u – Welkom en aanvang programma
19:00u – Live cooking event bij Brack
21:15u – Einde