Iets doen voor je persoonlijke ontwikkeling

We hebben geen kans gezien deze activiteit tijdig en goed te organiseren. We bewaren hem voor het najaar.

Ken je dat? Dat het er maar niet van komt? Om zangles te nemen, eindelijk eens fatsoenlijk te leren inparkeren, om vaker een theater te bezoeken, om je aan te melden voor die cursus dialogen schrijven. Het verlangen blijft sluimeren, knagen, en verder gebeurt er … niets. Of je loopt rond op de open dag van wat misschien de nieuwe school van je zoon of dochter wordt en krijgt ineens hartstochtelijk veel zin om ook weer nieuwe kennis op te doen, of oude op te halen, met krakend nieuwe boeken, blanco schriften en vers geslepen potloden: iets leren! Heerlijk! Maar vervolgens doe je … niets.

Daar gaan we eens wat aan doen. We starten (de misschien wel jaarlijkse) ontdekkingstocht langs het enorm gevarieerde aanbod van Volksuniversiteit Breda en Nieuwe Veste. We gaan ontdekken wat er allemaal te doen is in Breda en dat is gigantisch veel.

Zie je vrije tijd als een kans om meer te leren over iets wat niet rechtstreeks met je vak te maken heeft en wat je niet per se verder zal helpen in je carrière.


Hopelijk kan ons bezoek aan de Nieuwe Veste in het najaar van 2022 alsnog doorgaan.