Het is inmiddels alweer een paar weken geleden dat we met een volle bus leden een bezoek brachten aan de Haven van Antwerpen. Het was de eerste bijeenkomst van het nieuwe ‘netwerkseizoen’. Een zéér geslaagde middag en avond waar we als bestuur met plezier op terugkijken!

Ronddobberen en rondkijken

Het programma bestond die middag uit een rondvaart door de haven van Antwerpen, een cultureel bezoek aan het kloppend hart van het havenbedrijf en een interessante rondleiding in het nieuwe Havenhuis. We sloten de dag af onder het genot van een hapje en een drankje, zoals de BCB leden dat van ons gewend zijn.

Nadat we uitgewaaid waren tijdens de rondvaart, werden we warm ontvangen bij het Havenhuis en enthousiast door professionele gidsen rondgeleid. We kregen een grondig ‘kijkje achter de schermen’ van het Antwerpse Havenbedrijf. Het spectaculaire gebouw met dito uitzicht bood een duidelijk beeld van de verticale uitbreiding. Met de punt richting de Schelde, dat als de boeg van een schip oogt. Echt een bouwkundig statement en zeer aan te bevelen als bezoek voor leden die er helaas niet bij konden zijn die dag.

Ondanks de bewolking en wat frisse wind bracht deze bijeenkomst een leuke mix van zowel de BCB leden als nieuwe introducees. Hierdoor ontstond onderling een fijne interactie, nieuwe ontmoetingen, goede gesprekken en prettige sfeer onder de leden.

Bedankt voor jullie aanwezigheid! Hopelijk treffen we elkaar de eerst volgende Business Club bijeenkomst weer.