Onze laatste activiteit in het kader van het 30-jarig bestaan van de BCB.
Jouw kerst wordt nog lekkerder met je zelfgemaakte kerstbrood, worstenbroodjes en chocolade truffels. Een intensief programma waarin je veel baktechnieken leert. In samenwerking met de vakdocenten van de Curio MBO opleiding Brood en Banket Breda.
Heel de BCB Bakt wordt in twee sessies gehouden, met maximaal 50 deelnemers per sessie. Dus ben er snel bij op:
Kies je datum: woensdag 14 of dinsdag 20 december
Ontvangst om 17.15 uur (met soep en een broodje)
Start bakwerkzaamheden om 17.45u (we werken in 3 roulerende groepen), einde ongeveer 21.00u
Evaluatie met informele borrel tot uiterlijk 22.00u
Alleen voor leden
Adres: Frankenthalerstraat 15 Breda
Let op 1: we werken met ingrediënten zoals bloem, rozijnen, vlees en chocolade. Vanwege de hygiëne en de (gladde) werkvloer: geen naaldhakken, geen sieraden aan de handen en armen, haarnetjes dragen waar nodig (op aangeven van de vakdocenten). Je mag een eigen schort meenemen, maar er wordt gezorgd voor wegwerpschorten, haarnetjes en handschoenen. Je krijgt ook een draagtasje om je zelfgemaakte brood en banket mee naar huis te nemen.
Let op 2: Voor deze bijeenkomst hoef je geen eigen bijdrage te betalen, de extra kosten worden betaald uit onze jubileumpot. Kosteloos afmelden kan t/m donderdag 1 december.
Bij afmelden na 1 december of bij een no-show brengen wij je € 46 inkoopkosten in rekening.