Jaardiner met grote opkomst, leuke mensen en fijne gesprekken.

Zo, wat een succes was dit zeg! Gezelligheid, een prettige, informele sfeer, lekker eten en vooral niet te vergeten leuke mensen met wie fijne gesprekken gevoerd konden worden. Het jaarlijkse netwerkdiner was met 110 deelnemers een zeer geslaagd event.

Dit jaar trad Henrike Brouwer op als gastvrouw/host van de avond die samen met drie mini talkshows en het Business Club Breda clublied de nieuwe formule inluidden. “Wij hadden nog onze twijfels of de nieuwe formule zou werken, maar kijkend naar de leuke reacties en complimentjes achteraf waren die twijfels ongegrond”, vertelde Marja. De nieuwe dinerzaal van Princeville was de perfecte plek voor deze avond. Van schnitzelparadijs naar trendy verblijfsplek, hoe hebben ze dat toch voor elkaar gekregen?

Wij willen hierbij iedereen die heeft geholpen deze avond tot een succes te maken een complimentje geven. Bedankt voor de fantastische avond en hopelijk zien wij iedereen volgend jaar weer terug bij het Business Club Breda netwerkdiner. Tot dan!

Fotografie: Peter Visser Blixen Breda