Lidmaatschap BCB

Wat houdt het BCB-lidmaatschap in

Leden zijn KvK geregistreerde bedrijven, organisaties, freelancers of ZZP-ers. Per lidmaatschap kan één contactpersoon aangemeld worden. Doorgaans is dit de persoon die bij de bijeenkomsten aanwezig zal zijn. Maar het staat bedrijven en organisaties vrij om een collega of andere persoon af te vaardigen.

We spreken wel af dat per lidmaatschap maximaal één persoon aanwezig is. Een extra deelnemer kan alleen als introducee mee en alleen als daar ruimte is voor is.

Voor een bescheiden € 95 contributie per kalender jaar ben je al lid. We organiseren minimaal tien bijeenkomsten per jaar die deels uit de contributies betaald worden. Daar waar nodig vragen we een extra bijdrage, deze wordt via een iDeal betaling direct bij aanmelding voldaan.

Naar aanmeldformulier

We nodigen alle leden tegelijkertijd uit via de mail. Daarin bevindt zich de aanmeldlink. Omdat de capaciteit doorgaans gelimiteerd is geldt het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’, dus meld je snel aan als je erbij wilt zijn.

Met enige regelmaat zijn ook introducees welkom (we geven dat apart aan). We stellen het op prijs als onze leden potentieel nieuwe leden meebrengen om kennis te maken.

Onze bijeenkomsten zijn informeel, informatief en veelzijdig. Iedere activiteit sluiten we af met een netwerkmoment met een drankje en hapje.

Zoals gezegd: de meeste bijeenkomsten zijn (bijna) gratis. Kun je een keer niet dan hoef je dat niet te melden. Maar als je je ingeschreven hebt moet je jezelf afmelden als je onverhoopt niet kunt. Doe je dat niet en kom je ook niet dan betaal je een ‘no-show fee’ vanwege door ons gemaakte kosten voor catering ed.

Kosteloos afmelden kan doorgaans tot een of twee werkdagen voor aanvang van een bijeenkomst. We hanteren deze afspraak omdat geregeld leden op de wachtlijst staan als de capaciteit van een bijeenkomst beperkt is.

De Business Club Breda vernieuwt voortdurend en maakt elk jaar weer een mooi en inspirerend programma. Suggesties en tips zijn altijd welkom.

Voor meer informatie lees de Algemene Voorwaarden

Berichten

Als het even niet meezit

Hoe gaat het met je? Houdt je gezin het vol, mis je je collega’s en vrienden? Ben je zakelijk nog actief en red je het in deze vreemde tijd? Misschien kunnen we elkaar verder helpen.

Wind in de zeilen met de BCB Starterboost

Vanuit de gedachte dat ‘je niet de richting van de wind kunt bepalen, maar wel de stand van je eigen zeilen’, helpen wij als BCB in 2020 een startende onderneming op weg.

Informeel & veelzijdig

De BCB is niet zomaar een netwerkorganisatie, het is één van de meest actieve en veelzijdige netwerken in Breda. Tien keer per jaar biedt de club een interessante en vooral gezellige bijeenkomst in de regio. Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer is altijd informeel. Zakelijk én gezellig.