Music Workshop bij de Avenue

Jan Boekestein en Angela van Rijthoven organiseren speciaal voor de BCB een pilot: een verrassende workshop waarbij samenwerking en harmonie via muziek centraal staan. Best een uitdaging als je muzikaal een leek bent. Ben je dat? Doe dan juist mee!

Dus jij denkt dat je echt niet kunt zingen?

En je weet zeker dat je al helemaal geen instrument kunt bespelen? Maar je bent wel ondernemend en nieuwsgierig en altijd in voor een leerzame en leuke uitdaging? Dan mag jij dus deze workshop The Power Of Music niet missen. Je gaat meemaken dat je echt wél kunt zingen of ook instrument weet te bespelen. Teamwerk, harmonie en zeker ook gezelligheid. 

Zoals alle bijeenkomsten dit najaar weten we pas vrij kort van te voren of en hoe het doorgang kan vinden. De Avenue is gereserveerd op 13 oktober, we houden je op de hoogte.

In de middag of in de avond

Om de groepen klein te houden (max 20 deelnemers) wordt de workshop in twee sessies gegeven, eentje in de middag (aanvang 15.30u) en eentje in de avond (aanvang 19.00u). Zowel de middag- als de avondgroep wordt een eenvoudige maaltijd aangeboden, tussen de twee sessies is. De gezamenlijke maaltijd wordt om 18.00u geserveerd.

Iedereen die zich in maart had aangemeld is inmiddels benaderd om alsnog deel te nemen. Nu zijn er zowel in de middag- als de avondgroep zijn nog een paar plaatsen vrij.

De Avenue is heel groot, dus geen zorgen over de nodige afstand en veiligheid tav corona afspraken.

Dus ga jij ook je (nog onbekende) muzikale talent ontdekken?
Meld je aan middels een mailtje aan secretaris John Janssen en geef je voorkeur op.

Geef ook aan of je mee-eet.