Zaterdag 8 juni, 13.15 – 16.30 uur – Breda binnenstad en Chassé Theater

Tien keer per jaar kun je bij ons Informatief en Informeel netwerken. Soms met een introducee. Soms is dat je partner, maar je kinderen meenemen naar een netwerkevent is ‘not done’. Althans: tot nu toe. Want op zaterdagmiddag 8 juni gaat het wel gebeuren. Ben jij erbij met je partner en kind(eren)?

De BCB heeft een exclusieve deal gesloten voor een event waar juist gezinnen welkom zijn.

Mooi toch? En mooi dat je dan samen een middag kunt gaan kijken en genieten van de verrassende Australische voorstelling Saltbush. Dat wordt kijken, luisteren, waarnemen, beleven en meedoen.

Naast BCB-leden zijn ook Bredase expats met partners en kinderen van de partij. Kortom, een verrassend gezelschap met een internationaal tintje.

Hier is de deal:

De BCB betaalt jouw kaartje, BRIK betaalt voor één kind en jij betaalt het kaartje van je partner of meerdere kinderen (6 euro). Wees er snel bij, want kaarten zijn niet onbeperkt

BRIK (Brabants Internationaal Kinderfestival) is een mooie gelegenheid om ook kennis te maken met het professionele dansgezelschap De Stilte. Uit Breda en echt wereldberoemd. Daar mogen we als stad trots op zijn.

Programma

13.15u   Inloop festivalhart in het Valkenbergpark
13.30u   Ontvangst met een kop koffie door zakelijk directeur Jan Baanstra
14.00u   Activiteiten in festivalhart waaronder 1. spelcircuit Xics del Xurrac op het Kasteelplein; 2. lounge-installatie Playscapes in het Valkenberg; 3. pop-upvoorstelling Diep in het festivalhart; 4. pop-upvoorstelling Happy Hour op de Grote Markt 
14.40u   Verzamelen en wandelen naar Chassé Theater 
15.00u   Australische voorstelling Saltbush in het Chassé Theater 
15.45u   Einde voorstelling 
15.55u   Meet-and-greet met de artiesten van Saltbush 
16.10u   Informeel nagesprek met de mensen achter het festival 
16.30u   Einde programma

Na afloop willen wij heel graag horen wat jij van deze activiteit vond. Het zal geen vast onderdeel van onze programmering worden, maar wellicht smaakt deze verbinding met cultuur en de mogelijkheid om met de kids op pad te gaan naar meer?

Mail je ervaring naar John Janssen via secretaris@businessclubbreda.nl of het contacformulier

Aanmelden