Op dinsdag 7 mei zijn we te gast bij Netvlies en dat is best bijzonder. Netvlies? Bijzonder? En waarom dan, vraag je je misschien af. Omdat bedrijven uit Tokyo en Korea naar Breda komen om te horen en zien hoe dit Bredase IT-bedrijf zijn medewerker niet managet en toch succesvol is. En om te zien hoe ze hier in operationele teams in co-creatie met hun klanten samenwerken in projecten.

Jij hoeft niet die hele afstand af te leggen. Als lid van de BCB (of introducee) hoef je alleen maar op het fietsje naar de haven te komen. Daar aan de overkant – in onze eigen thuishaven – gebeurt het allemaal. Ongelooflijk? Kom het zelf zien en horen in twee open en interactieve presentaties:

1  –  Way of working @ NetvlieS
Een platte organisatie, zónder managers. Dat betekent: je persoonlijke doelen bepalen en je eigen jaarplan maken. Ruimte krijgen voor diversiteit, eigenheid, ondernemerschap en ontplooiing. Zelf de regie voeren en je eigen pad vormgeven. Zweverig? Welnee! Eigentijds? Absoluut! Aan te bevelen? We zouden niet anders meer willen. We blijven bovendien in beweging, net als de wereld om ons heen. En steeds meer organisaties willen óók.

2  –  Design sprints: wendbare co-creatie de klant als onderdeel van het team
Bij Netvlies helpen we organisaties om digitaal te transformeren. We zetten graag Design Sprints in om complexe – digitale – vraagstukken op te lossen. In slechts 5 dagen gaan we van idee naar getest prototype. Zo creëren we snelheid, focus en efficiëntie en toetsen we het idee op (technische) haalbaarheid, wenselijkheid en (commerciële) levensvatbaarheid voordat tijd en geld wordt geïnvesteerd in de realisatie.

Het nieuwe (net)werken

Ook de hapjes zijn tijdens deze bijeenkomst van deze tijd. Geen traditionele kaas, worst en bitterballen, maar gezonde én lekkere verrassingen. Naar ieders smaak en zeker voldoende om de eerste honger te stillen.

Programma

16.30 uur: Ontvangst
17.00 uur: Welkom en inleiding
17.15 uur: Opdelen in twee groepen, eerste ronde presentaties *
17.45 uur: Wisselen van ruimte
18.00 uur: Tweede ronde presentaties
18.30 uur: Borrel
19.30 uur: Einde, uitloop tot 20u

  • één presentatie over ‘bedrijfsvoering zonder managers’, de andere presentatie over ‘samenwerken in teams met de klant’

We hebben maar 60 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Ben je geen lid? Dan kan je als gast of introducee deelnemen (max. 10 plaatsen).

De kosten voor hapjes en drankjes zijn € 20 pp. Voor de leden is dit gratis.
Ben je introducee of meld je je aan en kom je niet opdagen? Alleen dan mag je deze kosten zelf dragen. Da’s nog altijd een stuk goedkoper dan een vliegticket vanaf Tokyo 🙂

Prijs voor leden: –
Prijs voor niet-leden: € 20,00

Bijeenkomst is vol, geen tickets meer beschikbaar!