Onze laatste bijeenkomst van dit jaar is de inmiddels traditionele Winterborrel. Een editie die je echt niet mag missen.

We zijn op woensdag 11 december te gast bij een van onze leden: Landgoed Bergvliet. En we gaan het niet over golf hebben, maar o.a. over het runnen van het bedrijf Bergvliet. Onder leiding van directeur Paul Wesel maakt het golfbedrijf dit jaar ook hele serieuze stappen op het gebied van welness met een nieuwe sauna en met vakantievilla’s.  Over ondernemerschap en voorruit kijken gaat hij ons meer vertellen. En zoals jullie gewend zijn bij onze winterborrel zoeken we ook de combinatie met iets dat bij deze ‘maand van het overdenken’ past. Dat hebben we gevonden met een presentatie van UNICEF afdeling Breda. Ons lid Marlou Houben informeert ons samen met Jolanda Peltzer over hun project met kinderen in Jordanië.

Naast informatie zorgen we natuurlijk ook weer dat het informele deel klopt. Je komt, ook in december bij ons, niet om van de honger of dorst.

Programma

17.00 uur – 17.30 u: Ontvangst met een drankje naar keuze aan de bar
17.30 uur – 18.00 u: Welkom door voorzitter BCB en presentatie Unicef Breda door Marlou Hoeben en Jolanda Peltzer
18.00 uur – 18.20 u: Pauze met drankje en snack
18.20 uur – 18.45 u: Presentatie Landgoed Bergvliet door Paul Wesel
19.00 uur – 20.00 u: Stampottenbuffet met aansluitend borrel

Na 20.00 uur zijn de consumpties voor eigen rekening.

Introducees zijn welkom tegen een betaling van € 22,50  – No show is € 17,50.  Afmelden zonder kosten kan tot 7 december.

Aanmelden