Lid worden BCB

Wat houdt de BCB in

Onze deelnemers (leden) zijn KvK-geregistreerde bedrijven, organisaties, freelancers of ZZP’ers. Per deelnemer is er één als contactpersoon aangemeld. Doorgaans is dat ook de persoon die bij onze bijeenkomsten aanwezig is. Maar het staat deelnemende bedrijven (etc.) vrij om een collega of andere persoon af te vaardigen.

Afspraak is dat er per deelnemend bedrijf maximaal één persoon aanwezig mag zijn. Elke volgende deelnemer of introducee kan alleen mee als daarvoor ruimte is. Meer lidmaatschappen per organisatie is mogelijk tegen dezelfde prijs.

Voor de bescheiden bijdrage van € 99 per kalenderjaar organiseren wij jaarlijks tien bijeenkomsten die we grotendeels betalen uit alle bijdragen. Daar waar nodig vragen we een extra bijdrage, deze wordt via een iDeal betaling direct bij aanmelding voldaan.

Naar aanmeldformulier

We nodigen alle leden altijd tegelijkertijd uit via de mail. Daarin bevindt zich de aanmeldlink. Doorgaans is de capaciteit van bijeenkomsten gelimiteerd. Daarom geldt het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt.’ Dus meld je snel aan als je erbij wilt zijn.

Als er een mogelijkheid is verwelkomen we graag introducees; we geven dat apart aan. We stellen het op prijs als onze vaste deelnemers potentieel nieuwe deelnemers meebrengen om kennis te maken (max. 1 per bijeenkomst).

Onze bijeenkomsten zijn informeel, informatief en veelzijdig. Iedere activiteit sluiten we af met een netwerkmoment met een drankje en hapje.

Zoals gezegd: de meeste bijeenkomsten zijn (bijna) gratis. Maar als je je ingeschreven hebt voor een bijeenkomst moet je jezelf afmelden als je onverhoopt niet kunt. Doe je dat te laat of niet of kom je niet dan betaal je een ‘no-show fee’ vanwege door ons vooraf gemaakte kosten voor catering e.d. 

Kosteloos afmelden kan. Op elke uitnodiging staat de dag tot waarop dat kan. We hanteren deze afspraak omdat we geregeld een wachtlijst hebben voor bijeenkomsten waar de capaciteit beperkt is.

De Business Club Breda vernieuwt voortdurend en maakt elk jaar weer een mooi en inspirerend programma. Suggesties en tips zijn altijd welkom.

Voor meer informatie lees de Reglement BCB

Berichten

Wind in de zeilen met de BCB Starterboost

Vanuit de gedachte dat ‘je niet de richting van de wind kunt bepalen, maar wel de stand van je eigen zeilen’, helpen wij als BCB in 2023 een maatschappelijk organisatie op weg om hun uitdagingen te tackelen.

Informeel & veelzijdig

De BCB is niet zomaar een netwerkorganisatie, het is één van de meest actieve en veelzijdige netwerken in Breda. Tien keer per jaar biedt de club een interessante en vooral gezellige bijeenkomst in de regio. Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer is altijd informeel. Zakelijk én gezellig.