BCB Booster

Ben jij (of ken je) een startende ondernemer of een organisatie, stichting of vereniging die wel wat wind in de zeilen kan gebruiken? Laat het ons weten. Jaarlijks selecteren en helpen wij er één met onze Booster. Tien kansen zonder voorwaarden vooraf.

Als jij ons overtuigt van de haalbaarheid van jouw (of jullie) onderneming of organisatie, dan maken wij een jaar lang wat tijd voor je vrij tijdens elke van onze 10 bijeenkomsten. Je bent dan ook een jaar gratis BCB-deelnemer en één van de bestuursleden is je aanspreekpunt. Je krijgt dus 10 kansen om je organisatie of bedrijf in beeld te brengen en er zelf voor te zorgen dat je de juiste wind in je zeilen krijgt.

Overlegorgaan Bredase Amateurvoetbalverenigingen (OBA)

Eerste presentatie van OBA tijdens de bijeenkomst van 15 februari 2023

 Moderator en bekroond sportjournalist (2022) Sjoerd Mossou trapte af met goede interviews met Marike de Nobel (wethouder), Etienne Vaessen en Boris van Schuppen (profvoetballers bij RKC en NAC) en Johan Verbakel (bestuur van gastheer JEKA). Centrale vraag was steeds de maatschappelijke betekenis van amateurverenigingen en het belang van vrijwilligers. Met Jos Verdonschot (bestuur OBA) sprak hij uitgebreid over de rol en het doel van OBA. Geen moment hoefden de 80 aanwezigen zich te vervelen. Sterker nog: tijdens het netwerken nadien bleek OBA al acht contacten met onze leden gelegd te hebben over vormen van steun aan de 14 betrokken Bredase amateurvoetbalverenigingen.

Tijdens de volgende bijeenkomsten van 2023 geeft OBA ons korte updates en stellen zij nieuwe hulpvragen aan de leden.

Berichten

Wind in de zeilen met de BCB Starterboost

Vanuit de gedachte dat ‘je niet de richting van de wind kunt bepalen, maar wel de stand van je eigen zeilen’, helpen wij als BCB in 2023 een maatschappelijk organisatie op weg om hun uitdagingen te tackelen.

Informeel & veelzijdig

De BCB is niet zomaar een netwerkorganisatie, het is één van de meest actieve en veelzijdige netwerken in Breda. Tien keer per jaar biedt de club een interessante en vooral gezellige bijeenkomst in de regio. Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer is altijd informeel. Zakelijk én gezellig.