Starter Boost

Ben jij (of ken je) een startende ondernemer(s) die wel wat wind in de zeilen kan gebruiken? Laat het ons weten. Jaarlijks selecteren en helpen wij één starter.  Tien kansen zonder voorwaarden vooraf.

Als jij ons overtuigt van de haalbaarheid van jouw (of jullie) onderneming dan maken wij een jaar lang wat tijd voor je vrij tijdens elke van onze 10 bijeenkomsten. Je bent dan ook een jaar gratis deelnemer van de BCB en een van de bestuursleden is je aanspreekpunt. Je krijgt dus 10 kansen om je bedrijf in beeld te brengen en er zelf voor te zorgen dat je de juiste wind in je zeilen krijgt.

Interesse om onze Starter Boost te zijn ? Neem meteen contact met ons op via de contactpagina.

Onze Starter Boosters van 2020 Danny en Arlinde en hun verhalen

Eten met een verhaal: eerste presentatie van Arlinde en Danny tijdens het Jaar Club Diner

Met een gezonde dosis spanning gaven Arlinde Ros en Danny Joosen hun presentatie. Veel leden raakten geïnspireerd door de droom van deze twee jonge mensen. En dat was precies de bedoeling. Er zitten nog veel haken en ogen aan de plannen, maar daar gaan onze leden mee helpen. de eerste hulpvraag leverde al veel reacties en gesprekken op. Arlinde en Danny gaan zelf kiezen met wie ze de komende maand een stap verder gaan komen. Waarvan later verslag. 

Tijdens de volgende bijeenkomst geven ze weer een korte presentatie en dienen een nieuwe hulpvraag in. 

Liefde en lekker eten horen altijd al bij elkaar

Voor veel ouderen is het best ingewikkeld om een gezonde maaltijd tevoorschijn te toveren. Voor hun familie valt het niet mee om voor hen zorgen.

Daarom is er een prachtig initiatief in Breda: Geef een Maal Cadeau. Danny Joosen en Arlinde Ros van Restaurant 5 (je kent ze wel, die van de BCB Starter Boost) willen graag op zaterdagen een maaltijd bezorgen bij diegene die jou mist. Die je graag een gezonde maaltijd gunt of iemand die simpelweg een gezellige opkikker kan gebruiken.

Tegen kostprijs (slechts € 5,75) kookt Danny samen met de koks van de Corenmaet op zaterdagen een verse maaltijd, met heerlijke ingrediënten van lokale leveranciers. 

Je kunt ze eenvoudig bestellen via de website van Restaurant 5, tot vrijdag 12.00 uur. Een dag later wordt de versbereide maaltijd thuisgebracht met jouw persoonlijke boodschap erbij. Een Maal Cadeau: maak iemands zaterdag nét even leuker.

Berichten

Wind in de zeilen met de BCB Starterboost

Vanuit de gedachte dat ‘je niet de richting van de wind kunt bepalen, maar wel de stand van je eigen zeilen’, helpen wij als BCB in 2023 een maatschappelijk organisatie op weg om hun uitdagingen te tackelen.

Informeel & veelzijdig

De BCB is niet zomaar een netwerkorganisatie, het is één van de meest actieve en veelzijdige netwerken in Breda. Tien keer per jaar biedt de club een interessante en vooral gezellige bijeenkomst in de regio. Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer is altijd informeel. Zakelijk én gezellig.