Veelzijdig netwerk

Business Club Breda (BCB) is al 30 jaar een toonaangevende, informele ‘B2B’ netwerkorganisatie. Een platform voor ondernemers en professionals die kennis en ervaringen delen.

Onze bijeenkomsten zijn er om anderen te ontmoeten en contacten te onderhouden. Om van gedachten te wisselen. Om bij te praten. En om zaken te doen.

Informele bijeenkomsten, veelzijdige activiteiten

Onze club is niet zomaar een netwerkorganisatie, de BCB is één van de meest actieve netwerken in Breda. Tien keer per jaar biedt de club een interessante en vooral gezellige activiteit in de regio. Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer is altijd informeel. Zakelijk én gezellig.

Leden waarderen onze bijeenkomsten enorm. Vooral de variatie, de relevantie en de aangename sfeer scoren hoog. Ondanks de vele mogelijkheden in Breda kiezen nieuwe leden bewust voor deze netwerkclub. De BCB organiseert interessante ontmoetingen, kijkjes in andermans keuken, kennisoverdracht en waar mogelijk een zakelijk rendement. Belangrijk voor jou. Belangrijk voor ons.

Goed gezelschap

Op dit moment heeft de club ruim 300 leden. Zij zoeken actief naar nieuwe kansen en leggen tijdens onze bijeenkomsten met elkaar de basis voor waardevolle contacten.

Je naamsbekendheid vergroten en mensen leren kennen is, ongeacht de omvang van jouw onderneming of organisatie, altijd zinvol. Aansluiting vinden bij een interessant zakelijk netwerk helpt daarbij. Onze leden komen uit veel verschillende bedrijfstakken, voornamelijk de zakelijke dienstverlening.

Introducees: neem je zakelijke contact een keer mee

Leden kunnen bij veel events een introducee meenemen. Dat is de beste manier om met de BCB kennis te maken. En bevalt jouw introducee onze club? Dan komt hij of zijn de volgende keer zelf als kersvers nieuw lid.

Wil je zelf, als niet-lid, een keer vrijblijvend komen kennismaken op één van de bijeenkomsten? Neem dan eerst contact op met onze secretaris, hij zal je vervolgens uitnodigen. Graag via het contactformulier.

Berichten

Als het even niet meezit

Hoe gaat het met je? Houdt je gezin het vol, mis je je collega’s en vrienden? Ben je zakelijk nog actief en red je het in deze vreemde tijd? Misschien kunnen we elkaar verder helpen.

Wind in de zeilen met de BCB Starterboost

Vanuit de gedachte dat ‘je niet de richting van de wind kunt bepalen, maar wel de stand van je eigen zeilen’, helpen wij als BCB in 2020 een startende onderneming op weg.

Informeel & veelzijdig

De BCB is niet zomaar een netwerkorganisatie, het is één van de meest actieve en veelzijdige netwerken in Breda. Tien keer per jaar biedt de club een interessante en vooral gezellige bijeenkomst in de regio. Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer is altijd informeel. Zakelijk én gezellig.