Veelzijdig netwerk

Business Club Breda (BCB) is al ruim 30 jaar een toonaangevende, informele ‘B2B’ netwerkorganisatie. Een platform voor ondernemers en professionals die kennis en ervaringen delen.

Onze bijeenkomsten zijn er om anderen te ontmoeten en contacten te onderhouden. Om met elkaar van gedachten te wisselen. Om bij te praten. En om zaken te doen.

Informatieve, informele en veelzijdige activiteiten

Wij zijn niet zomaar een netwerkorganisatie. De BCB is één van de meest actieve netwerken in Breda. Tien keer per jaar biedt de club een interessante en vooral gezellige activiteit in de regio. Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer is altijd informeel. We pitchen niet, we zijn gewoon én zakelijk én gezellig.

Deelnemers waarderen onze bijeenkomsten enorm en blijven vaak meerdere jaren aangesloten. Vooral de variatie, de relevantie en de aangename sfeer scoren hoog. Ondanks de vele mogelijkheden in Breda kiezen nieuwe deelnemers juist bewust voor deze netwerkclub. De BCB organiseert interessante ontmoetingen, kijkjes in andermans keuken, kennisoverdracht en waar mogelijk een zakelijk rendement. Belangrijk voor jou. Belangrijk voor ons.

Goed gezelschap

Op dit moment telt de BCB 300 leden. Het aantal vrouwelijke ondernemers stijgt (te) langzaam maar is  inmiddels zo’n 40%. Alle deelnemers zoeken actief naar nieuwe kansen en leggen met elkaar tijdens onze informele bijeenkomsten samen de basis voor waardevolle contacten.

Je naamsbekendheid vergroten en nieuwe mensen leren kennen is, ongeacht de omvang van jouw onderneming of organisatie, altijd zinvol. Aansluiting vinden bij een interessant zakelijk netwerk helpt daarbij. Onze deelnemers komen dan ook uit veel verschillende bedrijfstakken, voornamelijk de zakelijke dienstverlening.

Introducees: neem je zakelijke contact een keer mee

Reeds aangesloten deelnemers kunnen bij bepaalde bijeenkomsten een introducee meenemen. Dat is de beste manier om met de BCB kennis te maken. En bevalt jouw introducee onze club? Dan komt hij of zij de volgende keer zelf als kersverse nieuwe deelnemer.

Wil je zelf, als nog niet-betalende deelnemer, een keer vrijblijvend komen kennismaken op één van de bijeenkomsten? Neem dan eerst contact op met onze secretaris, hij zal je vervolgens uitnodigen. Graag via het contactformulier.

Berichten

Wind in de zeilen met de BCB Starterboost

Vanuit de gedachte dat ‘je niet de richting van de wind kunt bepalen, maar wel de stand van je eigen zeilen’, helpen wij als BCB in 2023 een maatschappelijk organisatie op weg om hun uitdagingen te tackelen.

Informeel & veelzijdig

De BCB is niet zomaar een netwerkorganisatie, het is één van de meest actieve en veelzijdige netwerken in Breda. Tien keer per jaar biedt de club een interessante en vooral gezellige bijeenkomst in de regio. Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer is altijd informeel. Zakelijk én gezellig.