Businessclub Breda (BCB) is al 28 jaar een informele ‘B2B’ netwerkorganisatie. Een platform voor ondernemers en professionals die kennis en ervaringen delen.

Onze bijeenkomsten zijn er om anderen te ontmoeten en contacten te onderhouden. Om van gedachten te wisselen. Om bij te praten. En om zaken te doen.

Informele bijeenkomsten, veelzijdige activiteiten

Onze club is niet zomaar een netwerkorganisatie. De BCB is één van de meest actieve netwerken in Breda. Tien keer per jaar biedt de club een interessante en vooral gezellige bijeenkomst in de regio. Allemaal met een verschillend karakter en op verrassende locaties. De sfeer is altijd informeel. Zakelijk én gezellig.

Leden waarderen onze bijeenkomsten enorm. Vooral de variatie, de relevantie en de aangename sfeer scoren hoog. Ondanks de vele mogelijkheden in Breda kiezen nieuwe leden bewust voor deze netwerkclub. De BCB organiseert interessante contacten, kennisoverdracht en waar mogelijk zakelijk rendement. Belangrijk voor jou. Belangrijk voor ons.Goed gezelschap

Op dit moment heeft de club ruim driehonderd leden. Zij zoeken actief naar nieuwe kansen en leggen tijdens onze bijeenkomsten de basis voor waardevolle contacten.

Je naamsbekendheid vergroten en mensen leren kennen is, ongeacht de omvang van jouw onderneming, altijd zinvol. Aansluiting vinden bij een interessant zakelijk netwerk helpt daarbij. Onze leden komen uit verschillende bedrijfstakken, voornamelijk de zakelijke dienstverlening. Uit Breda, of de directe omgeving.

Introducees: neem je zakelijke contact een keertje mee

Leden kunnen bij vrijwel alle events een introducee meenemen. Dat is de beste manier om met de BCB kennis te maken. En bevalt het, dan kom je volgende keer zelf als kersvers nieuw lid.

Wil je zelf een keer vrijblijvend komen kennismaken op één van de bijeenkomsten? Neem dan eerst even contact op met onze secretaris, hij zal je vervolgens uitnodigen. Graag via het contactformulier.