Bedrijfsbezoek Zuylen

Een kijkje achter de schermen bij Zuylen

Jaren geleden heeft Zuylen onze leden al een keer ontvangen, maar deze uitvaartverzorger timmert aan de weg. Wist je bijvoorbeeld dat Zuylen nu de enige uitvaartverzorger is in West-Brabant die alle faciliteiten onder één dak heeft? Van mortuarium en opbaarkamers, tot diverse aula’s, een crematorium en een begraafplaats.

Het lijkt een luguber bezoekje, maar niets is minder waar. Bezoekers vinden het mateloos interessant.

Roel Stapper, directeur van Zuylen, en zijn collega’s vertellen je deze middag over de rituelen bij het overlijden van onze dierbaren in het verleden en het verschil met nu. De de wens om bijvoorbeeld een uitvaart met een ziel te organiseren. Ook nemen zij ons mee in de bedrijfsvoering van dit prachtige centrum met professioneel personeel, gastvrije gebouwen, groene begraafplaatsen en hun moderne ontwikkelingen en ideeën over duurzaamheid. Natuurlijk wordt er ook een rondleiding achter de schermen georganiseerd en zullen we in ieder geval het crematorium bezoeken.

Hoe ziet het programma eruit?

Tussen 17:00 en 17:45 uur is de ontvangst met koffie, thee, soep en broodjes. Om stipt 17:45 uur start de presentatie van Roel Stapper en collega’s. Roel is al 16 jaar verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering bij Zuylen Uitvaartverzorging. Hij en zijn collega’s nemen je mee in de wereld van ‘afscheid met een ziel’. Na deze zeer interessante presentaties, worden wij in diverse groepen rondgeleid door het centrum. Het is een ultramoderne omgeving geworden die aan alle faciliteiten en eisen van de huidige tijd voldoet. Rond 19:00 uur is iedereen weer terug en sluiten we de middag gezamenlijk af met een drankje en een hapje.

Programma

17:00 uur     Ontvangst in Aula De Baronie
17:45 uur     Presentatie Roel Stapper en collega’s
18:30 uur     Rondleiding in groepen
19:00 uur     Afsluitende borrel in de bruine kroeg van Aula De Baronie
20:00 uur     Einde