Businessclub jaardiner 2024

Diner bij Rens, Ralph en Harold

  • Dinsdag 23 januari

  • De Avenue, Waterstraat 5 Breda

  • Vanaf 17:00 uur inloop
  • Start programma 18:00 uur

In de voorbereiding ontdekten we het al. De dynamiek en ondernemingszin van deze drie gasten komt je tegemoet. Zij gaan ons een heerlijk Nieuwjaarsdiner voorschotelen met entertainment op onze maat. Business Club Breda heeft meteen aan het begin van 2024 weer een bijeenkomst geheel volgens onze formule ‘informeel, informatief en verrassend veelzijdig’.

Programma


Tussen 17:00 en 18:00 uur ontvangen we je met een borrel en een hapje. Stipt 18:00 uur starten aan tafel en start het programma. Het diner is incl. drankjes. En zoals je gewend bent is er volop ruimte om met elkaar het nieuwe jaar in te netwerken en bij te kletsen. De avond zal rond 21:00 uur eindigen. De bar blijft daarna open om, op eigen kosten, nog lekker na te praten met elkaar.

Parkeren

Je fiets kun je vrijwel voor de deur kwijt. De bus stopt om de hoek. Je auto op nauwelijks 100 meter lopen in de Q-Park, de Barones of in de Concordia.

Tickets kun je kopen t/m vrijdag 19 januari 2024.
Kosteloos afmelden kan helaas niet meer, dus als je een ticket koopt kunnen wij bij een (ongeplande) afwezigheid je helaas niet meer terugbetalen.