Mee-maken op Nieuwe Veste

Mee-maken bij Nieuwe Veste?

Breda enthousiast maken voor activiteiten op het gebied van taal, creativiteit en kunst. Dat is waar Nieuwe Veste voor staat. Een echte ontmoetingsplaats voor jong en oud. Een plek waar je een rijker mens wordt en dat willen we je laten ervaren.

Samen met Nieuwe Veste nodigt Business Club Breda je uit om deze culturele en interessante plek mee-te-maken. Laat je verrassen, leer iets, maak iets en netwerk er op los.

De middag starten we met een presentatie van Hilda Vliegenthart, directeur Nieuwe Veste. Zij neemt ons mee in de missie, visie en de rol die deze ontmoetingsplaats voor de bewoners van Breda en de stad zelf heeft. Daarna gaan we in kleinere groepen uiteen. Verschillende vakdocenten hebben voor ons een variatie aan workshops voorbereid. Hoe, wat en waar willen we je nog niet bekendmaken, maar laat je verrassen. Tussen de workshops door is er tijd voor een eenvoudige maaltijd waar volop genetwerkt kan worden. Aan het einde van deze avond sluiten we af met een gezamenlijke borrel.

Kortom het wordt weer een echte Bredase Business Club avond die staat voor informeel en veelzijdig. Zo’n avond die je niet wilt missen.

Datum: Dinsdag 23 april 2024

Tijd: Vanaf 16:30 uur inloop, start programma 17:10 uur

Locatie: Nieuwe Veste
Molenstraat 6, Breda

Kosten: Business Club Breda betaalt voor leden de volledige kosten voor deze bijeenkomst uit de contributie. Introducees betalen voor deelname € 35,=

Programma

16:30u – Inloop en registratie bij Nieuwe Veste
17:15u – Welkom, aanvang presentatie Hilda Vliegenthart
17:55u – Transfer en workshopronde 1
18:45u – Walking dinner
19:30u – Transfer en workshopronde 2
20:30u – Borrel
21:30u – Einde

De deelname is voor leden van Business Club Breda gratis. I.v.m. de organisatiekosten kun je je deelname tot dinsdag 16 april 17:00 uur gratis annuleren. Daarna brengen we je bij een te late annulering of bij een no-show € 35,00 kosten in rekening.