Het witte goud

Alles wat je altijd al wilde weten over asperges:
Smakelijke verhalen, proeverij en goed glas witte wijn

Bij wijn- en aspergeboerderij De Santspuy draait alles om verse kwaliteitsproducten en gezond en lekker eten. Eigenaren Gilbert en Loes Sweep houden van hard werken en krijgen hier ook veel voor terug. Ze zijn bijzonder trots op hun bedrijf en delen dat graag met bezoekers. Reden voor ons om een bedrijfsbezoek met hun en bij hun te organiseren.

Gilbert zal ons rondleiden over de aspergevelden en alles vertellen waar een goede asperge aan moet voldoen. Ook de wijnbouw bij hen op het landgoed komt aan bod. Loes zal ons verrassen met heerlijke asperge hapjes en ons laten kennismaken met de wijn van De Santspuy.

Naast een informatief deel is er dus alle ruimte om gezellig bij te kletsen met de andere leden. Trek wel makkelijke schoenen aan, want we gaan echt het veld in.

Datum
Woensdag 10 mei 2023

Tijd
Vanaf 16:45 uur inloop, start programma 17:30 uur

Locatie
De Santspuy wijn- en aspergeboerderij
Zandspui 45, Etten-Leur

Kosten
Leden: € 10,-
Geen introducees vanwege beperkt aantal plaatsen

Hoe ziet het programma eruit?

Tussen 16:45 en 17:30 uur is de ontvangst met een borrel en een hapje. Om stipt 17:30 uur start Gilbert Sweep met de rondleiding van de eerste groep. De andere deelnemers hebben dan alle tijd om te netwerken en van de lekkere aspergesoep van Loes te genieten. Om 19:00 uur is iedereen weer terug en sluiten we de avond gezamenlijk af met een drankje en een hapje.

Het wordt een avond van asperges, wijn en heerlijke streekproducten.

>> Het is helaas niet mogelijk om met dieetwensen rekening te houden.