Brain Fuel #1: Hooptimisme met Leo Bormans

Eindelijk! We mogen weer

We staan dan ook te popelen jullie uit te nodigen voor onze eerste bijeenkomst in 2022. Het wordt naast een bijzonder evenement ook de aftrap voor ons 30-jarig jubileum.

Het initiëren van een jaarlijks terugkerende lezing (voorheen Nassaulezing) is al langere tijd één van onze wensen. We willen er graag in ons jubileumjaar mee starten. Het wordt een avond waar jouw portie brandstof voor de geest goed wordt gevoed. Een echte Brain Fuel dus. Natuurlijk wordt deze avond in stijl afgesloten met een gezellige borrel.

Brain Fuel #1
Met Leo Bormans, ambassadeur van geluk en levenskwaliteit

  • Woensdag 23 maart 2022
  • Vanaf 18:45 uur inloop, start programma 19:15 uur
  • Locatie: Ingenhousz Breda – Doctor Jan Ingen Houszplein 42, Breda
  • Parkeren: Wij adviseren om op de fiets te komen. Er zijn 60 gratis parkeerplaatsen bij Ingenhousz. Buiten het terrein is het betaald parkerenDe deelname is voor leden van Business Club Breda geheel gratis. I.v.m. de hoge organisatiekosten kun je je deelname tot zondag 20 maart 17:00 uur gratis annuleren. Daarna moeten wij je bij een te late annulering of bij een no-show €50,= in kosten brengen.

 

Hoe ziet het programma eruit?

Voor deze avond hebben we een hele bijzondere spreker gevonden, namelijk Leo Bormans. Hij is Ambassador of Happiness & Quality of Life, onderzoeker en keynotespeaker in vele landen, op de grootste congressen en voor de meest uiteenlopende groepen. Zijn missie is om ons te informeren en inspireren rond de grote drijfveren van de mens: hoop en geluk, gebaseerd op de kennis en de inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek.

Natuurlijk zorgen wij dat er naast een goed verhaal, de nodige interactie gaat plaatsvinden. Daarnaast laten we je een aantal geluksmomenten ervaren. Angela van Rijthoven zal de avond presenteren. Voor en na het programma zal er volop gelegenheid zijn om weer te netwerken met alle leden van onze Business Club.

Programma

  • 18:45u Inloop en registratie
  • 19:15u Welkom en aanvang programma
  • 21:00u Einde Brain Fuel
  • 21:15u Borrel


Partner

Omdat de BCB als doel heeft de verbinding met andere organisaties te versterken, zijn we voor deze Brain Fuel avond de samenwerking aangegaan met Volksuniversiteit Breda. Een organisatie die maar liefst 180 interessante cursussen, bijzondere lezingen, inspirerende workshops en gezellige excursies aanbiedt waarmee je je kennis kunt verbreden voor je werk of gewoon voor jezelf. In ieder geval denken wij dat de Volksuniversiteit Breda een goede match is met de leden van Business Club Breda.