Winterborrel 2023: Impact ondernemen

Impact voor BCB-leden

Ieder jaar in december komen we samen om ons ‘sociaal & maatschappelijk’ te laten inspireren.
Dit jaar hebben we de samenwerking opgezocht met lokale partijen, waaronder Betrokken Ondernemers Breda en zijn we verheugd om onze BCB-leden mee te nemen op het gebied van sociaal, maatschappelijk en impact ondernemen. Thibaud van der Steen van No Waste Army zal ons zijn enthousiasme laten ervaren om voedselverspilling tegen te gaan. Hij is een grote aanjager op het gebied van Impact Ondernemen.

No Waste Army is een samenwerking tussen Boerschappen en het team van ‘Breda Maakt Mij Blij’. De afgelopen jaren zijn zij in actie gekomen voor tientallen boeren en producenten die om de meest uiteenlopende redenen niet van hun voorraad afkomen. Sinds de oprichting in 2023 hebben zij inmiddels al 7000 strijders verwelkomt die aangesloten zijn.

Kom genieten en sluit 2023 gezellig met elkaar af, want onze bijeenkomsten zijn informatief, informeel en veelzijdig. Ook in december. En natuurlijk ook in 2024.  

Het programma

17.00u Inloop + registratie, ontvangst in de Uitvindfabriek
17.30u Start programma, welkomstwoord, introductie en samenwerking BOB
17.35u Thema’s Sociaal Ondernemen & Maatschappelijk Ondernemen
18.05u Presentatie Thibaud van der Steen – No Waste Army Impact Ondernemen
18.35u Stamppot buffet door Ons Label
19.35u Napraten + netwerkborrel.
20.30u Einde bijeenkomst.

Locatie en parkeren

De Uitvindfabriek. Gevestigd in de voormalige FAAM fabriek, Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda.

Hoe kom je er? 

Per bus: Station Breda uitgang noord en 200m lopen. Per fiets: die kun je op het terrein stallen (of bij de NS). Met de auto: navigeer naar Liniestraat 16, door het hek bij Cross Jumps en dan 100 meter naar de Terheijdenseweg lopen.

I.v.m. de organisatiekosten en de catering kun je je deelname t/m donderdag 7 december kosteloos annuleren via secretaris@businessclubbreda.nl. Bij annuleren na die datum of bij no show op donderdag 14 december brengen we € 35,- in rekening.